shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal :  0.00
View Cart Check Out

About Us

logo_smal_2.fw

MYPY is een energiek en eigentijds label. MYPY heeft een ruime keus in zowel stoere als stijlvolle hand en schoudertassen, clutches en shoppers. Maar ook schorten en tablet/laptop sleeves behoren tot de collectie

MYPY gaat uit van de kracht van het materiaal, het leer, en kiest daarvoor voor eenvoudige vormen en modellen. Het leer is en blijft daarbij het belangrijkste aspect van het product.

MYPY streeft naar exclusiviteit en wil absoluut geen massaprodukt op de markt zetten. Het leer als natuurproduct staat voorop en dat blijft zo! De achterkant van het leer is net zo mooi als de voorkant en mag dan ook gezien worden.

Er wordt met name gewerkt met runder leer. Andere soorten zoals bijvoorbeeld kameel of geitenleer zijn ook een optie.

 

MYPY… Experience leather a different way!

History

In 2009 ben ik begonnen met het ontwerpen en produceren van kinderkamer accessoires en gadgets. Vervolgens werden oude PTT en meelzakken omgetoverd naar stoere kussens en tassen.

In 2014  vond  ik  oude legertenten waaruit kussens, mini tipi-tenten en tassen ontstonden. De lederen hengsels van deze tassen vormde de link naar het favoriete materiaal van nu: Leer. De natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van het leer maakte mij zo enthousiast dat ik besloot hiermee verder te willen. Een zwaardere naaimachine werd aangeschaft en de eerste tas was een feit…

 

MYPY
Handgrafted – Leather – High Quality – Pure design – Straight Forward